Van je familie moet je het hebben

Workshop ‘Van je familie moet je het hebben’

Duik je zelf in je familiegeschiedenis maar wil je je dan wel graag goed afzetten? Volg dan de workshop Van je familie moet je het hebben:

Met wie moet je praten, wat kun je vragen en hoe pak je dat nu aan? Hoe haal je iemands herinneringen boven? Zoeken op internet: waar en hoe vind je wat je zoekt? Vind je weg door het woud van websites en omzeil de valkuilen.

Doel is om na - of liefst al tijdens - de workshop de eerste stappen te kunnen zetten op weg naar de antwoorden op jouw familievragen. Neem daarom een laptop mee als je die hebt, dan kun je ter plekke aan de slag.

Wil jij beginnen met zoeken en wil je daarbij een steuntje in de rug? Doe dan mee op:

- dinsdag 11 december 2018 van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers, zodat we aan ieders afzonderlijke zoekvraag aandacht kunnen besteden. Deelname aan Van je familie moet je het hebben bedraagt €32,10.

Extra: deelnemers aan de workshop krijgen tevens mijn e-book over zoeken naar je familiegeschiedenis.

Bonus: na de workshop sta je een tijd lang op mijn netvlies. Zodra ik iets tegenkom waar jij iets aan kunt hebben, laat ik het je weten.

Wil je meer weten? Mail me dan.

Aanmelden: Als je je aanmeld voor de workshop, krijg je van mij een mail met onder andere een vragenlijst, zodat je voorbereid naar de workshop kan komen.


Familie-verbanden

Deze workshop is bedoeld voor mensen die via DNA op zoek willen naar familie. Wat is DNA? Hoe gaat zo’n test in zijn werk? En hoe vind je wat de link is tussen jou en je familielid (volgens de DNA-test)? Om het familieverband te kunnen ontdekken, heb je een overzicht nodig van je voorouders, een kwartierstaat. Daarmee maak je het begin tijdens de workshop.

Deze workshop is nog in ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven? Mail me gerust, dan krijg je bericht wanneer ik deze workshop ga geven.